Kelan kuntoutus ja tuetut lomat

Sauvakavelija

KELA kuntouttaa myös omaishoitajia heidän iästään huolimatta. Omaishoitajien tuetut lomat ja kuntoutuskurssit on tarkoitettu Sinulle, joka autat läheistäsi selviytymään arjessa.

Omaishoitajalomalla saa pienen tauon arkeen, vertaistukea sekä asiantuntijoiden ajatuksia arjen tueksi. Lomalla on aikaa paneutua omaishoitajan elämässä tärkeisiin asioihin. Osa lomista on tarkoitettu omaishoitajalle ja apua tarvitsevalle läheiselle yhdessä.

Kuntoutuskurssien tavoitteena on tukea omaishoitajan toimintakykyä ja kohentaa elämänlaatua. Kuntoutuskursseilla omaishoitajaa ohjataan löytämään keinoja oman kunnon ylläpitämiseen sekä välineitä oman jaksamisen tueksi.

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan tarkemmin omaishoitajalomien sisältöihin ja hakuohjeisiin (Omaishoitajien tuetut lomat), haettavana oleviin lomiin (Lomakalenteri) sekä Kelan järjestämiin kuntoutuskursseihin.

KELA:n kuntoutus 
Omaishoitajien tuetut lomat 

Lomakkeet
KELA:n sivut


KAISANKODISSA (Pohjois-Espoossa)  2 VUOROKAUDEN TUETTU LEPOLOMA
Hyvinvointikartano Kaisankoti yhteistyössä Kotilieden Kummikerhon kanssa 
tarjoaa arjen väsyttämille omaishoitajille mahdollisuuden hengähdystaukoon,lepoon, virkistykseen ja vertaistukeen Omaishoitajien tuetuilla lepolomilla. Suuresta suosiosta ja kiinnostuksesta kiitollisina olemme järjestämässä lisäloman tälle vuodelle, joka toteutetaan to 30.11. -  la 02.12.2017, (2 vrk).

Hakuaikaa lomalle on 03.11.2017 saakka.
Lisätietoa ja hakulomake 

Hyvinvointikartano Kaisankoti
www.kaisankoti.fi
kuntoutus(at)kaisankoti.fi
puh. (09)-887 19 204 tai (09)- 887 191/vaihde


Viimeksi muokattu: 25.10.17, 15:18

Etsi sivustolta